HomePartnersDienstenKlantenContactNieuwsSAP e-Learning
 
YASSO Utrecht
   Home
   Partners
   Diensten
   Klanten
   Contact
   Nieuws
SAP e-Learning
   Bestel opleidingen
   SAP Gebruiker
   SAP Consultant
   Bedrijfsoplossingen
   Maatwerkoplossingen
   Gratis SAP demo
   Mijn Account
   Waarom SAP eLearning?
   Contact

SAP Modules
   SAP Introduction
   SAP SCM / PLM
   SAP FICO
   SAP Tools
   SAP HR
   Live SAP Sandbox
Nieuws
ORTEC webinar beladingsscan 24 januari 2013
 
SAP e-Learning
Online SAP Trainingen
 

YASSO Utrecht  Home


Yasso is een organisatie met ervaren consultants die in Utrecht werken en wonen. Onze aandacht is gericht op bedrijven met SAP-systemen. Wij voeren opdrachten zowel op project- als op detacheringsbasis uit. Daarnaast treedt Yasso op als vertegenwoordiger voor de SAP Logistics Execution Optimizer producten van ORTEC.

 
Overtuiging
Yasso is opgericht vanuit de overtuiging dat de SAP markt inmiddels zo groot is dat het mogelijk is om lokaal de juiste mensen en de juiste vraagstukken bij elkaar te krijgen. Grote bedrijven hebben vaak niet de tijd om deze match tot stand te brengen. Yasso is hierin juist gespecialiseerd en brengt opdrachtgever en tijdelijke medewerker bij elkaar.
 
 
Opdrachtgever
Voor de opdrachtgevers betekent dit meer rendement van de investeringen in consultants. Enerzijds omdat nabijheid continuiteit van de dienstverlening positief beinvloedt, anderzijds omdat minder reizen meer energie en aandacht voor de problematiek van u als opdrachtgever (of voor de problematiek van uw adviesvraag) betekent, en dit vertaalt zich in een hogere opbrengst voor u en uw organisatie.
 
 
Medewerker
Aangezien er minder energie en uren verdwijnen in reizen betekent deze werkwijze voor de medewerker een forse verschuiving in tijdsbesteding. Het resultaat is meer effectieve uren voor de opdrachtgever, meer tijd voor opleidingen of sociale contacten.
 
 
SAP Logistics Execution Optimizer
ORTEC Loaddesigner (LEO) , de geintegreerde optimalisatieoplossing van ORTEC voor dozen, pallets, containers en routing, is een eenvoudige te bedienen en krachtige oplossing voor het plannen en optimaliseren van ladingen voor trailers, vrachtwagens, zeecontainers, luchtvrachtcontainers, pallets en dozen. Het systeem biedt heldere laadinstructies, ondersteunt de planning van de benodigde middelen en beperkt laadtijden tot een minimum.  Gelijktijdig met het optimaliseren van de belading kan ook de optimalisatie van de routering plaatsvinden zodat de planners een krachtig gereedschap tot hun beschikking hebben.
 

 
Meer weten
Spreekt de visie van Yasso u aan, neem dan contact op met Dick Zijlstra (065 495 75 02) of mail naar info @ yasso.nl.
 
 
© 2016 YASSO BV - SAP Dienstverlening.
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Contact